Over ons

Onafhankelijke implantaten bemiddelaar

Het team van implantaten offerte heeft voor u de beste aanbieders van implantaten in Nederland gekozen. Wij merken steeds vaker dat patiënten een (te dure) offerte krijgen voor tand implantaten bij hun eigen tandarts. Wij zijn van mening dat dit beter kan. Daarom hebben wij diverse tandartsen en esthetische klinieken die tand implantaten aanbieden. Zo kunnen wij voor elke kwaliteitsklasse de beste prijs voor u bemiddelen.

Hoe werkt implantaten offerte?

Het team van implantaten offerte biedt u de mogelijkheid bij meerdere tandartsen een offerte aan te vragen. U krijgt dan automatisch antwoord van een aangesloten implantoloog dicht bij u in de buurt. U kunt aangeven in welke kwaliteit u geïnteresseerd bent. U kunt hier kijken welke soorten implantaten we aanbieden. Vervolgens wordt u de scherpste prijs aangeboden en wordt u vrijblijvend uitgenodigd voor een intake. Tijdens deze intake wordt er gekeken hoe de behandeling het beste plaats kan vinden. Het gebruik maken van onze website en het invullen van het formulier verplicht u tot niets. Ook gaan wij vertrouwelijk om met uw gegevens en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt.

Implantaten voor de beste prijs!

We hebben ons best gedaan om voor u de beste prijs te bemiddelen. Zo zijn we in staat geweest om met tandartsen, zorgaanbieders en fabrikanten van implantaten te onderhandelen over de prijs en kwaliteit van implantaten. We zijn uiteindelijk per kwaliteitsklasse op de beste prijs per behandeling te komen. Zowel voor enkele implantaten als meerdere implantaten kunt u van ons de scherpste offerte verwachten.

Aanmelden als tandartspraktijk of implantoloog?

Wij zijn altijd op zoek naar de scherpste tarieven voor onze klanten. Daarnaast is het altijd prettig voor onze klanten om de behandeling zo dicht mogelijk bij huis te laten plaatsvinden. Bent u een implantoloog, of biedt u implantaat behandelingen aan in uw tandartspraktijk? Neem contact op via info@implantatenofferte.nl. We zijn continu bezig om de behandeling zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Partners kunnen wij interessante voorwaarden bieden.

Wacht niet en meldt u vandaag nog aan!