Kosten implantaat

Soorten implantaten

welk implantaat past het best bij u?

Wij van implantatenofferte.nl bieden u de keuze uit twee verschillende implantaten:

Avinent is een implantaat van Spaanse makelaardij, 899 euros
Dyna is een implantaat die wordt geproduceerd op Nederlandse bodem, vanaf 2000 euros

Kosten implantaten

De kosten voor een implantaat kunnen nogal verschillen. Dit heeft te maken met de kwaliteit van het implantaat. Ook de opzet en de kroon hebben invloed op de prijs.

Wij hebben door het hele land diverse tandartsen en implantologen die mee werken aan ons concept. Het aanbod van onze partners verschilt dus in kwaliteit en prijs. Wel krijgt u altijd de scherpste prijs voor de kwaliteit naar keuze. Hier kunt u meer informatie vinden over ons concept.

Kosten van een kwalitatief minder implantaat

De kosten van een kwalitatief minder implantaat beginnen vanaf 889,- euro. Deze implantaten voldoen aan Europese normen en zijn een prima oplossing voor het herstellen van uw gebit. Bovendien kunnen wij op alle aanbiedingen in deze prijsklasse levenslange garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere aanbieders in de markt uniek.

De kosten van een implantaat in deze klasse begint vanaf 999,- tot 1199,- euro. Ook deze implantaten zijn voorzien van levenslange garantie en zijn een prima oplossing voor esthetische en cosmetische doeleinden. Het verschil in de prijs kan per fabrikant verschillen. Er kunnen andere materialen zijn gebruikt of de implantaten komen van buiten Europa. Wel zijn al deze tandartsen en implantologen gecertificeerd en maken ze gebruik van goedgekeurde materialen en behandelmethodes.

Kosten implantaat van hogere kwaliteit

De kosten kunnen oplopen voor een behandeling. Voor sommige cosmetische doeleinden zoals bijvoorbeeld uw voortand wilt u soms het beste. Ook een sneller genezingsproces kan voor u belangrijk zijn. De prijzen van deze implantaten kunnen oplopen tot 1999,- euro. Wederom kunnen wij ook voor deze kwaliteit implantaten de scherpste prijs bieden.
Alle behandelingen worden uitgevoerd door ervaren en gerenommeerde tandartsen en implantologen. Kijk op de volgende pagina voor meer informatie over de kwaliteit van ons aanbod en de ver-schillende soorten implantaten die we aanbieden.

Intake implantaat behandeling

Voordat de behandeling plaats kan vinden wordt er eerst een intakegesprek gepland. Er moet eerst een foto gemaakt worden en er wordt gekeken naar uw kaakbeen. In de meeste gevallen is de behandeling snel mogelijk.

Heeft u al een intake gehad bij uw tandarts?

We krijgen ook vaak patiënten die al een intake hebben gedaan bij hun vaste tandarts. Deze hebben dan vaak een offerte gekregen die hoger kan uitvallen dan de reguliere prijzen in de markt. In dit geval kunnen we vaak nog een extra korting voor u bemiddelen. Dit hangt af van het aantal implantaten die u voor de behandeling wenst.

implantaat kosten

Onafhankelijke implantaten bemiddelaar

Het team van implantaten offerte heeft voor u de beste aanbieders van implantaten in Nederland gekozen. Wij merken steeds vaker dat patiënten een (te dure) offerte krijgen voor tand implantaten bij hun eigen tandarts. Wij zijn van mening dat dit beter kan. Daarom hebben wij diverse tandartsen en esthetische klinieken die tand implantaten aanbieden. Zo kunnen wij voor elke kwaliteitsklasse de beste prijs voor u bemiddelen.

Hoe werkt implantaten offerte?

Het team van implantaten offerte biedt u de mogelijkheid bij meerdere tandartsen een offerte aan te vragen. U krijgt dan automatisch antwoord van een aangesloten implantoloog dicht bij u in de buurt. U kunt aangeven in welke kwaliteit u geïnteresseerd bent. U kunt hier kijken welke soorten implantaten we aanbieden. Vervolgens wordt u de scherpste prijs aangeboden en wordt u vrijblijvend uitgenodigd voor een intake. Tijdens deze intake wordt er gekeken hoe de behandeling het beste plaats kan vinden. Het gebruik maken van onze website en het invullen van het formulier verplicht u tot niets. Ook gaan wij vertrouwelijk om met uw gegevens en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt.

Implantaten voor de beste prijs!

We hebben ons best gedaan om voor u de beste prijs te bemiddelen. Zo zijn we in staat geweest om met tandartsen, zorgaanbieders en fabrikanten van implantaten te onderhandelen over de prijs en kwaliteit van implantaten. We zijn uiteindelijk per kwaliteitsklasse op de beste prijs per behandeling te komen. Zowel voor enkele implantaten als meerdere implantaten kunt u van ons de scherpste offerte verwachten.

Aanmelden als tandartspraktijk of implantoloog?

Wij zijn altijd op zoek naar de scherpste tarieven voor onze klanten. Daarnaast is het altijd prettig voor onze klanten om de behandeling zo dicht mogelijk bij huis te laten plaatsvinden. Bent u een implantoloog, of biedt u implantaat behandelingen aan in uw tandartspraktijk? Neem contact op via info@implantatenofferte.nl. We zijn continu bezig om de behandeling zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Partners kunnen wij interessante voorwaarden bieden.

Wacht niet en meldt u vandaag nog aan!